Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízadagoló automata képes leírás - Italautomata - forgalmazók, szervizek.tlap.hu
részletek »

Vízadagoló automata - Italautomata - forgalmazók, szervizek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: italautomata.tlap.hu » Vízadagoló automata
Keresés
Találatok száma - 26 db
Agam

Agam

Az Agam készülékeit az otthonokban és az irodákban, munkahelyeken is kiválóan lehet alkalmazni, hiszen nem foglalnak sok helyet, formatervezettek, illetve tizenkétféle színben érhetőek el, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, vagy éppen a cége arculatához ellőt. Az Agam víztisztító berendezéseket a vezetékes hálózathoz csatlakoztatva kifogyhatatlan megel és hideg víz forráshoz juthatunk. Másodpercek alatt tűzforró vizet nyerhetünk egy teához, vagy jéghideg vizet egy hűsítőhöz. Kezelése nagyon egyszerű. Használatával időt, pénzt és helyet takaríthat meg, valamint a PET palackok kiküszöbölésével megóvja környezetét.

Aqua Energy Kft.

Aqua Energy Kft.

Az Aqua Energy Kft. immár 5 éves múlttal, kb. 1000 megelégedett ügyféllel garanciát jelent minden kedves vásárlónknak a minőségi termékekre és szolgáltatásokra. Első pillanattól kezdve szervízhálózattal rendelkezünk, és sok éves gyakorlattal rendelkező szakembereket küldünk ki berendezéseink beszerelésére és rendszeres karbantartására. Tevékenységünk kiterjed Budapest és Pest Megye területén ballonos, palackos ásványvíz forgalmazására, vízautomaták bérbeadására, értékesítésére, szervizelésére, alkatrészellátására. Hálózati vizes vízautomaták és szódagépek tekintetében szolgáltatási területünk országos. Az általunk forgalmazott berendezések rendelkeznek a szükséges hatósági engedélyekkel és megfelelnek az élelmiszer-egészségügyi szabványoknak. Cégünk kizárólag minőségi alkatrészeket és tartozékokat épít be, illetve forgalmaz.

Aqua Gold

Aqua Gold

Cégünk 19 literes ballonos ásványvíz és hálózatra köthető szóda-automaták forgalmazásával, valamint különböző ásványvíz adagolók bérbeadásával, szikvíz gyártásával foglalkozik, immár 10 éve. Valamint foglalkozunk ballonos -vízadagoló automaták telepítésével, hálózatra köthető szódagép forgalmazásával, karbantartásával, és a hozzájuk való ballonos ásványvíz kiszállításával. A vízadagoló automaták praktikusan elhelyezhetőek: - gyárakban, - irodákban, - üzlethelyiségekben, - hivatalokban, - bemutatótermekben, mellyel igényeinek megfelelően hűtött,- fűtött, vagy szénsavval dúsított prémium minőségű ballonos ásványvizet fogyaszthat. Az Aquagold-Szikvízgyártó Kft. a kiváló minőségű, ideális összetételű , Veritas Gold ballonos ásványvizet kínálja Önnek, munkatársainak, vendégeinek és ügyfeleinek rendszeres fogyasztásra vízadagolóiból. Számunkra az a legfontosabb,hogy ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni tudjuk.

Aqua Vital Hungary Kft.

Aqua Vital Hungary Kft.

Az Aqua Vital Hungary Kft 2003-ban alakult, és mára több mint 40 munkatársat foglalkoztat. A kiváló minőségű ásványvíz, valamint a legújabb technológiákat alkalmazó készülékeink eredményeként vállalkozásunk gyorsan növekszik.A több ezer elégedett Aqua Vital ügyfél a legmeggyőzőbb bizonyítéka termékeink minőségének és a gyors, pontos szállítószolgálatunknak. Aki egyszer megízleli a friss Aqua Vital ásványvizet, az a jövőben soha nem akarja nélkülözni.

Aqua- Futár Kft.

Aqua- Futár Kft.

Az Aqua- Futár Kft-t 2006-ban azzal a szándékkal alapítottuk, hogy az akkor népszerű és azóta már világsikerként emlegetett 'kék aranyat' ballonba töltve jutassuk el a fogyasztóknak! Céljaink közt első helyen szerepelt, hogy a kiváló ásványvíz mellé, a nevet méltán képviselő szolgáltatást kapcsoljunk. Azóta is töretlenül népszerűsítjük mind a márkát mind pedig a ballonos kiszerelés előnyeit. Ballonos választékunk 2009-ben bővült egy alacsonyabb árfekvésű, de kiváló minőségű ásványvizzel az Emesével! Az általunk forgalmazott vízadagolók kiválasztásánál fontos szempont volt az esztétikum, a megbízhatóság és az elérhető ár. Természetesen azokat is szívesen látjuk ügyfeleink között, akik már korábban vásároltak vízadagolót, sőt ha tudunk, segítünk ezek karbantartásában, vízkőtelenítésében.

Aquto

Aquto

Szeretné megismerni aQto ivóvíz-adagolóinkat vagy kérdése merült fel? Hívjon minket az 0640/200-534-es, magyarországi vezetékes telefonszámról kedvezményesen hívható kék számon! Személyes tanácsra van szüksége, vagy szeretné vízadagolónkat kipróbálni? Töltse ki űrlapunkat

Ballonos Vizadagoló

Ballonos Vizadagoló

Ballonos vízadagoló készülékek A ballonos vízadagoló lehetővé teszi, hogy Ön azonnal élvezze a friss, biztonságos, meleg vagy hideg vizet otthonában vagy irodájában, illetve készülékeink használatával jelentősen csökkentheti az egyszer használatos palackok mennyiségét. A ballonos vízadagolók esetében a készülék tetejére helyezzük a 19 literes ballont. Kényelmi szolgáltatás: minimum 3 ballon rendelése esetén ingyenesen házhoz szállítjuk - az üres göngyöleg cseréjével - így nem kell a beszerzésre időt és pénzt fordítani Környezetbarát csomagolás: Az üres ballonok visszaváltásra, szigorú ellenőrzés mellett tisztításra, majd újratöltésre kerülnek, valamint nincs többé Pet palack gönygyöleg E készülékekhez használatos 19 literes ballonos víz megrendelésére az 'Ásványvíz rendelés' menüpontban nyílik lehetősége.

Benkszoda

Benkszoda

A Benkóné és Társa Kkt. 2001 januárjában új termékkel - Pi vízből készített szikvíz - jelent meg a Nógrád megyei szikvízpiacon. A 'Pi' szikvíz az ország más területein (Dunántúlon, Budapesten ...) már évek óta kapható és a szódafogyasztók körében igen népszerű és egyre inkább kedveltebb termékké vált. A 'Pi' szóda népszerűségét a Japán technológiával előállított többszörösen szűrt ún. Pi víznek köszönheti. A Pi technológiával előállított víz különleges szerkezetével és tulajdonságaival számtalan könyv, újságcikk, Tv műsor foglalkozott már szerte a világon (Magyarországon is), de bizonyára akadnak szép számmal az olvasók között olyanok is, akik nem hallottak, vagy hallottak ugyan, de kellő hitelességű tudományos bizonyítottság hiányában némi kétkedéssel fogadják a 'Pi vízről' szóló híradásokat. Az alábbiakban megpróbáltuk azokat az információkat csokorba szedni, amelyek mögött hitelt érdemlő bizonyítékok, mérnöki, orvosi szakvélemények húzódnak a Pi víz különleges tulajdonságainak magyarázataként.

Boltaneten

Boltaneten

Cégünk családi vállalkozás keretein belül vízadagoló berendezések forgalmazásával foglalkozik Somogy megyében és vonzáskörzetében. Vízadagoló gépeink hideg-, meleg vizes és szobahőmérsékletű adagolóval ellátottak, így télen-nyáron biztosított a vízfogyasztás, instant levesek-kávék fogyasztásának lehetősége.

Hirdetés
ClearWater

ClearWater

A ClearWater Kft. 1995 óta működik Magyarországon, bevezetve egy az USA-ban már 50 éve alkalmazott szolgáltatást: az ásványvíz 19 literes palackokba történő töltését. Cégünk tehát 18 éve biztosítja hazánkban is a lételemünket szolgáló víz fogyasztását és az ehhez szükséges automaták bérbeadását, sőt a házhozszállítással járó kényelmet.

Comix

Comix

A Comix system Kft. 1995-ben alakult. Folyamatos fejlesztéseink eredményeit felhasználva gyártunk komplett palackozás-technológiai berendezéseket, teljes gépsorokat, kis- és közepes üzemek részére. Fejlesztéseinket az 1995-ben megjelent, az EU elvárásait is tartalmazó Magyar Élelemiszerkönyv követelményeit figyelembe véve végeztük, elsősorban a szikvízpalackozás területén. Ennek eredményeként valamennyi termékünk megfelel a legszigorúbb hazai és nemzetközi normáknak. Saját szikvíz- és üdítőital-gyártó üzemünk is van, ahol a szóda mellet 15-féle ízben szörpöket, valamint palackozott és oxigénnel dúsított vizeket is gyártunk. 1998 óta építjük a jelenleg 30 üzemből álló, a Comix Szikvíztöltési Franchise Rendszert (C.SZ.F.R.). A hálózathoz tartozó vállalkozások nem csak az általunk gyártott eszközökkel dolgoznak, de egységes arculattal jelennek meg termékeik Comix szikvizes palackban ipari, használati és védjegyoltalommal fedetten országszerte és határainkon túl is. 2005-2006 évi fejlesztés cégünk csúcsterméke, az Oximix. Igen nagy reményeket fűzünk ehhez a mágneses térben oxigénnel dúsított, ivóvíz alapú termékhez, ami a jövő itala lehet. Az Oximix az előállítás technológiáját illetően az ötlettől a gyártás utolsó fázisáig saját szabadalom. Különlegessége, hogy oxigéntartalma tízszerese pl. a friss forrásvíznek, 150 mg/ liter

Csiffári Kft.

Csiffári Kft.

A CSiffári Szikviz immáron 22 éve 1991-ben kezdett foglalkozni egyéni vállalkozásként szikvíz gyártásával, illetve e termék forgalmazásával. Kezdetben csak egy hagyományos keverőlapátos géppel gyártottuk a szikvizet, ma azonban már korszerű modern gépekkel dolgozunk. A korszerű csomagolástechnikának és vízkezelésnek köszönhetően egyre népszerűbbek a termékeink. 2001-ben bevezettük HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) élelmiszerbiztonsági rendszert. Cégünk 100% ban magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Emperors

Emperors

Cégünk 2005-ben kezdte meg vízadagoló automaták és tartozékai forgalmazását, értékesítését a magyar piacon. Várjuk üzletek, viszonteladók és hálózatok jelentkezését is! Ha rövid bemutatkozónk felkeltette érdeklődését, keressen minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén. Kizárólag nagykereskedelmi értékesítés folyik, magánszemélyeket nem szolgálunk ki.

Markunion

Markunion

A természetes ivóvizek létfontosságúak mindenki számára. Cégünk, a Markunion Kft, többéves szakmai tapasztalattal forgalmaz kiváló minőségű ásványvizeket és vízadagolókat. Kisvállalatként valljuk: a hosszú távon elégedett vásárlók biztosítják a kölcsönösen sikeres együttműködést. Célunk: olyan termék- és szolgáltatáspaletta kialakítása, amely hozzájárul partnereink igényeinek kielégítéséhez. Kiemelten fontos számunkra az egészségvédelem és a környezetvédelem.

Mineral Center

Mineral Center

A Mineral Center Kft. 2012-ben kezdte meg műkődését, hogy Gödöllőn és vonzáskörében elterjessze az aranyérmes 19 literes ballonos Szentkirályiásványvízet és minőségi Emese ásványvizét. Az eltelt időszakban cégünk gyors fejlődésnek indult, mostanra jelentősen növelte forgalmát és elégedett partnerei számát. Mineral Center Kft. ennek hatására kiterjesztette lefedettségét, így már Gödöllő 30km-es vonzáskörében, így Budapest egész területére is vállal Szentkirályi és Emese ballonos ásványvízek ingyenes szállítását, vizadagoló gépek telepítését.

Original Water

Original Water

Az Original Water természetes, tiszta víz, ami jóízű és kiváló szomjoltó. Emellett az egészséges táplálkozásban nélkülözhetetlenül fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz, amelyeket az emberi szervezet könnyen feldolgoz. A tiszta víz minden tekintetben kiváló választás a vízigény kielégítésére. Vízadagoló automatáinkat azoknak ajánljuk, akik a kényelmes megoldásokat keresik.Automatáink magas technológiával készülnek, használatuk kényelmes, egyszerű és higiénikus. A berendezésben a hőmérséklet szabályozónak köszönhetően folyamatosan friss, tiszta vízkészlet áll rendelkezésre. A műanyagpohár adagoló és a kézi pumpa biztosítja az egyszerű, higiénikus használatot. Az általunk forgalmazott automatákat díjtalanul kiszállítjuk, a későbbiekben biztosítjuk a folyamatos karbantartást, a tartozékok utánpótlását, cseréjét, javítást, szervizelést. Közel 30 éves tapasztalattal a pontos, igényes kiszolgálásban hiszünk, keressen minket, a legmagasabb minőség garantált.

Pardi & Balogh Kft.

Pardi & Balogh Kft.

Kedves látogató üdvözlöm Önt! Aranyosi Tamás vagyok a Keszi-szóda vezetője. Engedje meg , hogy pár mondatban bemutassam vállalkozásomat . Családom 1948 óta foglalkozik szódavíz palackozásával. 1995-től egyéni vállalkozásomat Keszi-szóda néven folytattam. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a legjobb víz kezelési és palackozási technologiát alkalmazva gyártjuk a Keszi-szódát és a Keszi Aqua Plussz 19 l ballonos természetes ivóvizet. Fő profilunk: Üzemek, irodák védőital ellátása . Vízadagoló automaták bérbeadása , szervizelése. Ásványvíz nagy és kiskereskedelem.

Tuti menü