Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Töltőanyag gyártók/forgalmazók képes leírás - Italautomata - forgalmazók, szervizek.tlap.hu
részletek »

Töltőanyag gyártók/forgalmazók - Italautomata - forgalmazók, szervizek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: italautomata.tlap.hu » Töltőanyag gyártók/forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Agfoods

Agfoods

Az Ag Foods Group a.s. vállalkozás 1990-től specializálódott porított termékek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására. Működése során jelentős üzeleti sikereket ért el több európai országban is. Székhelye a Cseh Köztársaságban található, közép-európai partnereink kiszolgálását leányvállalatai látják el Szlovákiában, Magyarországon és Lengyelországban. Az Ag Foods név alatt gyártott termékek megvásárolhatók Európa sok más országában is, Nagy-Brittaniától kezdve Oroszországig.

Caffeperte

Caffeperte

Kiváló minőségű, egyenként válogatott és tisztított nyerskávé alapanyagaink Dél-Amerika leghíresebb ültetvényeiről származnak. A legmodernebb technológiával, egyedi olasz családi receptek alapján állítjuk elő kávékeverékeinket, akár személyre szabottan is. Magyarországon egyedülállóan mindig friss heti pörkölésű kávét szállítunk partnereink részére.

Kaffeemarkt

Kaffeemarkt

Cégünk a G.v. Real Estate Bt. a Dolce Vital termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója. Bianchi, Saeco, Flymax, Zanussi, Real Vendors instant és darálós automaták értékesítésével is állunk az Önök rendelkezésére. Az automatákhoz garanciális szervizt biztosítunk. Cégünk elsődleges célja a vevői elégedettség, ezért termékeink minőségét folyamatosan ellenőrizzük. Telephelyünk a HACCP iránymutatásai alapján működik. Ismerkedjen meg termékeinkkel részletesebben weboldalunkon és ha felkeltettünk érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba bizalommal!

Miasz

Miasz

A Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség 1994. október 24-én alakult huszonhárom alapító taggal, iparágunk reprezentatív képviselőinek közreműködésével, már több mint tíz éve képviseli az automatás iparág érdekeit. A szakmához, azaz az automata üzletághoz nem csak az automata készülékek ill. alkatrészek gyártói, hanem azok forgalmazói, valamint üzemeltetői, és a töltőtermékeket előállító és forgalmazó vállalatok, valamint a fizetőrendszereket és poharakat gyártó és szállító cégek is hozzátartoznak.

Nestle

Nestle

Henri Nestlé gyógyszerész 1867-ben fejlesztette ki az első anyatej-helyettesítő tápszert olyan anyák számára, akik nem tudták szoptatni csecsemőjüket, és ezzel megmentette egy környékbeli koraszülött csecsemő életét. Kevesen tudják, hogy a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata egykor egy kis svájci kutatólaborból indult el. A Nestlé hamar kinőtte alapítója otthoni laboratóriumát, egy dolog azonban nem változott az idők során: az emberközeliség és az alapvető értékek tisztelete. Ezek azóta is a cég filozófiájának alapkövei. A vállalat stratégiáját továbbra is néhány fő alapelv irányítja. Termékei az innováció és termékmegújítás révén képesek a növekedést biztosítani, fenntartva ugyanakkor az egyensúlyt a tevékenységek földrajzi eloszlásában és a kínálatban. Fontos szempont az is, hogy a hosszú távú lehetőségeket soha nem szabad feláldozni a rövid távú teljesítmény érdekében. A Nestlé nagy hangsúlyt helyez arra, hogy vásárlóinak mindig a legjobb minőségű élelmiszereket biztosítsa. Nem meglepő hát, hogy nap mint nap milliók választják a cég termékeit és fejezik ki ezzel a Nestlé iránti bizalmukat.

R-water

R-water

Az R-Water kft 1993 - óta foglalkozik üdítőital - palackozott víz - ásványvíz gyártással. Az elmúlt majd két évtizedben nagyon sokfajta termék gyártása közben szereztük azt a fajta szakmai tudást, amely a folyamatos innovációnk alapja, és amely átsegítette a vállalkozást minden volt és meglévő nehézségen, továbbá fenntartja a folyamatos növekedést mennyiségi és minőségi tekintetben egyaránt.

Saeco

Saeco

Az oldalon közölt tartalmak nagy részben saját szellemi termékek, részben viszont harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazzák. Utóbbi esetén a honlapon minden esetben megjelöljük az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az saját szellemi alkotásnak tekintendő, és mint ilyen, teljes körű szerzői jogi védelmet élvez. Ezúton hozzájárulásunkat adjuk a közzétett szellemi termékeink idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Saeco kávégépek a http://saeco-kavegepek.com URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl valamely szellemi alkotásunkat teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a szerző(k) előzetes hozzájárulását beszerezni. Nem vállalunk garanciát a honlap tartalmának pontosságáért vagy teljességéért. Kifejezetten visszautasítjuk a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, illetve a honlap használatából adódó károk miatt.

Szamilla

Szamilla

Üdvözöljük Önöket a Caffé Szamila Kft honlapján! A Caffé Szamila Kft a kávéztatás 2 fő területén tevékenykedik: az automatás (vending) kávéellátásban és a vendéglátóiparban (HoReCa). A kávéautomatás vagy vending-piacnak 1991 óta vagyunk meghatározó szereplője. Munkahelyek és közintézmények kávé-, valamint hideg és meleg védőitallal történő ellátására szakosodtunk, mellette kávét, kakaót, cappuccino-t és egyéb kávéautomatás alapanyagokat értékesítünk nagykereskedők és fogyasztók részére egyaránt.

Tutti Kft.

Tutti Kft.

A Tutti Élelmiszeripari Kft. a Győr-Moson-Sopron főközlekedési út mentén, szép természeti környezetben található. A jelenleg is 100%-ig magyar tulajdonban lévő céget Prohászka Ottó vezetésével négy magánszemély alapította 1986-ban. Az alapító ügyvezető igazgató mellett még jelentős tulajdoni hányaddal rendelkezik Molnár János, a cég műszaki igazgatója, valamint az időközben kereskedelmi igazgatói munkakörből nyugdíjba vonult Bári Zoltán. A vállalkozás gyakorlatilag a semmiből indult és mára közepes méretű társasággá nőtt, s találta meg helyét a belföldi és külhoni piacokon.

Tuti menü