Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Italautomata szerviz képes leírás - Italautomata - forgalmazók, szervizek.tlap.hu
részletek »

Italautomata szerviz - Italautomata - forgalmazók, szervizek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: italautomata.tlap.hu » Italautomata szerviz
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bella Coffee

Bella Coffee

Cégünk több mint 10éve működik. Fő profilunk Svájcból importált használt kávégépek, kávéautomaták felújítása, értékesítése. A pontos szakmunkánkra való pozitív visszajelzések lehetővé tették, hogy gondolkodhassunk a cég tevékenységének bővítésében, illetve a szervizmunka fejlesztésében. Ennek eredménye képen felvettük a kapcsolatot kávé és töltőanyag gyártó partnerekkel, és viszonteladóként beléptünk a piacra.

Dobosi

Dobosi

Üdvözlöm a közel 30 éves DibosiElektromos Szerviz Kft., Vas-megye egyik legnagyobb, hűtés- és klímatechnikai szakcégének honlapján! Köszönöm, hogy megtisztelt bennünket érdeklődésével, reméljük weboldalunk segítségére lesz abban, hogy igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő terméket és szolgáltatást válasszon az Önt érdeklő, és általunk felkínált palettából.

Gemini Autoamtaszerviz

Gemini Autoamtaszerviz

Szeretettel üdvözöljük a Gemini Automataszerviz Kft. honlapján! Engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. A Gemini Automataszerviz 1996 óta foglalkozik italautomata üzemeltetéssel. 2005-ben alakultunk Kft.-vé. Szolgáltatásaink körét -megrendelőink igényeihez alkalmazkodva- folyamatosan bővítettük. Tevékenységeink: étel-, és italautomaták ingyenes kihelyezése, üzemeltetése, bérbeadása, forgalmazása, töltőanyag értékesítés.

Grancafe

Grancafe

Tökéletességre törekszünk az italautomaták, snack automaták kiválasztásánál, kávéautomata töltőanyagok gyártásánál... és éppen olyan tökéletességre törekszünk automatáink mindennapi működését illetőleg is! A meghibásodási lehetőséget a lehető legminimálisabbra szorítjuk minőségi kávéautomaták kiválasztásával és folyamatos karban tartásával. Esetleges meghibásodás felmerülésekor biztosan számíthatnak partnereink italautomata szerviz szolgáltatásunkra.

Kávéautomata alkatrész

Kávéautomata alkatrész

Cégeink, a 2 Go Kft és a bonCaffé noir Kft. 1992-óta foglalkozik kávé és italautomaták üzemeltetésével és forgalmazásával Somogy és Zala megyében. Mostanra már közel 250 db automatát üzemeltetünk. Évek óta gondot okozott az alkatrészek beszerzése, ezért a meglévő olasz kapcsolatainkra építve, úgy döntöttünk, hogy automata alkatrész forgalmazásával bővítjük tevékenységi körünket. 2012. januárban megnyitottuk Budaörsön alkatrész forgalmazásra szakosodott üzletünket, ahol minden Olaszországban gyártott kávégép, hidegital automata, snack,- és tálcás gép alkatrészei megtalálhatóak. A teljesség igénye nélkül néhány gyártó: BIANCHI, NECTA, RHEA VENDORS, SAECO, FAS, SANDENVENDO, ...stb. Raktárkészletünk folyamatosan bővül, több mint 1200 féle alkatrészt tudunk azonnal biztosítani . Amennyiben egy keresett alkatrész raktárunkban nem áll rendelkezésre, azt rövid időn belül beszerezzük. Heti rendszerességgel érkeznek az alkatrészek Olaszországból. Webáruházunkban minden raktáron lévő alkatrész megtalálható. Ahhoz hogy az alkatrész megrendelés megkönnyítsük, egy belépési kódot biztosítunk Önöknek a legnagyobb olaszországi alkatrész forgalmazó partnerünk weboldalához. Itt az automaták robbantott rajzai segítségével könnyű kiválasztani a keresett alkatrészeket és azok kódszámait. Az itt található árak megegyeznek az általunk használt listaárakkal. A vásárlási kedvezmények mért

Vending World

Vending World

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat és vásárlóinkat, hogy nem minden elérhető típus és készlet található meg honlapunkon. Vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhető típusokkal, készletekkel és árakkal kapcsolatban! Nagy tételek esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Vertigo Team

Vertigo Team

A Vertigo Team Kft. a magyarországi ital- és áruautomata piac sikeres résztvevője. Dinamikusan fejődik, magas szintű szakmai tudással, technikai háttérrel és komoly referenciákkal rendelkezik. A forgalmazott töltőanyagaink összetétele megfelel a legújabb előírásoknak, automatáink így oktatási intézményekben is üzemeltethetőek. Cukorbetegeknek és vérnyomásproblémákkal küszködők részére csökkentett cukortartalmú és/vagy koffeinmentes hideg- és meleg italokat kínálunk változatlan áron.

Tuti menü