Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Italautomata bérlés vidék képes leírás - Italautomata - forgalmazók, szervizek.tlap.hu
részletek »

Italautomata bérlés vidék - Italautomata - forgalmazók, szervizek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: italautomata.tlap.hu » Italautomata bérlés vidék
Keresés
Találatok száma - 24 db
Aranypont

Aranypont

Cégünk az Aranypont 2003 Kft, Debreceni székhellyel, közel 10 éve kávéautomaták üzemeltetésével foglalkozik és kizárólag saját tulajdonú automatákat üzemeltet. 2012-től egyedi, társcégünk által gyártott italautomatákkal és kávéautomatákkal dolgozunk, így meg tudjuk valósítani, hogy partnereink kéréseit a legszélesebb körben tudjuk kielégíteni. Az Aurus kávéautomaták is italautomaták az egy évtizedes tapasztalataink eredményeként született meg. Az Ivp Solution Zrt így az egyetlen és az első hazai illetve közép európai gyártó lett a vending automaták piacán. Az Aurus italautomata és kávéautomata család a nemzetközi piac elismerését is kiérdemelte.

Automatic

Automatic

Cégünk több éve foglalkozik árusítóautomaták üzemeltetésével, bérbeadásával. Árusító automata üzemeltetésünk nem csak a nyugat-magyarországi régióra összpontosul, több régióra, több megyére is kiterjed, így bármilyen automatáról is legyen szó cégünk széleskörűen áll leendő partnereink rendelkezésére. Cégünk fő profiljába a kávé, snack, üdítő és ételautomaták üzemeltetése, bérbeadása tartozik. Nagy hangsúlyt fektetünk automatáink kiváló minőségére illetve arra, hogy partnereinkkel harmonikus, közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki. Automatáinkban jól ismert, kiváló minőségű ételeket és italokat találhatnak. A helyi igényeknek megfelelően előzetes egyeztetés után több típusú automatát is tudunk szállítani.

Automats

Automats

Cégünk snack, üdítő, kávé, víz és egyéb automaták üzemeltetésével, javításával és forgalmazásával foglalkozik. Az Automats elég nagy ahhoz, hogy a legújabb technológiákkal szolgálja ki ügyfeleit és elég kicsi ahhoz, hogy személyreszabott, gyors megoldást nyújtson ügyfelei igényeire. Irányelveink: Célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, bátran támaszkodhat ránk, akár étellel, akár frissítővel szeretné ellátni munkatársait, ügyfeleit! Széles automata választékunk biztosítja önnek: bármilyen automatával kapcsolatos igényének kielégítését több automata telepítése esetén is csak egy céggel kell kapcsolatban állnia, amennyiben visszatérítést, javítást vagy észrevételt / igényt szeretne bejelenteni megfelelő tapasztalat és hozzáértés ahhoz, hogy tudjuk mi okoz örömet ügyfeleinknek széles áruválaszték, mely kizárólag minőségi márkás termékekből áll minőségi, hiábátlanul müködésű automaták hozzáértő személyzet Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük bizalommal forduljon hozzánk!

Bs Caffe

Bs Caffe

Kínálatunkban a mai technológiák prémium kategóriás termékei kaptak helyet. Meleg- és hideg italautomatáink a minőséget, modern megjelenést és mindent kielégítő szolgáltatásokat képviselik. Kínálatunk folyamatos bővítését ügyfeleink igényeihez és visszajelzéseihez igazítjuk

Cafeplusco

Cafeplusco

A café+co automaták neves gyártók a technika legújabb vívmányait felvonultató berendezései, melyek a café+co műszaki részlegének visszajelzései alapján folyamatos továbbfejlesztésen mennek keresztűl. A felhasznált alapanyagokat a café+co minőségellenőrei a legszigorúbb követelményrendszer szerint vizsgálják és finomítják. Így tudjuk fogyasztóinknak a café+co kávéspecialitások, csokoládék és teák kiváló ízét és minőségét garantálni.

Caffé Service Kft.

Caffé Service Kft.

Mottónk: Minden amire egy üzemel tetőnek szüksége lehet! 1000 Nm -es telephelyünkön mindent egy helyen megtalál. Minden, ami munkájához, az automaták tökéletes üzemeltetéséhez elengedhetetlen. Mi nem egy egyszerű forgalmazó, kereskedő cég vagyunk. Belső szervizünkkel, piaci ismereteinkkel, olaszországi több mint 30 éves üzemeltetési tapasztalatunkkal képesek vagyunk ellátni a nagy üzemeltetők igényeit és egyengetni, fejleszteni a kis, fiatal, dinamikus csapatokat. is!

Coffeeye

Coffeeye

Filozófiánkat e mottó alapján állítottuk fel. Már a kezdetektől azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy kizárólag frissen pörkölt, kiváló minőségű válogatott kávészemekből készült kávéval lássuk el kihelyezett kávégépeinket. Ez a frissesség teszi lehetővé, hogy a kávé megőrizze eredeti ízét és aromáját. Cégünknél fontos partnereink és vásárlóink elégedettsége, így folyamatosan arra törekszünk, hogy a kávégépeinkhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatásainkkal, valamint az ehhez kapcsolódó magas színvonalú kávénkkal és kiegészítőkkel teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére.

Emtisz-Kávéautomaták

Emtisz-Kávéautomaták

1991 óta foglalkozunk italautomaták üzemeltetésével. A Miász (Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség) egyik alapító tagjaként garantáljuk szolgáltatásunk, illetve termékeink minőségét. Fő működési területeink között kórházak, tanintézmények, gyárak, irodák, szórakoztató- és bevásárlóközpontok, üzletek, állami szervezetek épületei illetve számos egyéb intézmény megtalálható. A felsorolt területekből is látszik, hogy olyan igényes helyeken dolgozunk, ahol nemcsak a kitűnő minőséget, hanem a tisztasági követelményeket és a gyors hibaelhárítást is biztosítanunk kell.

Euromatic

Euromatic

Az Euromatic Hungary Kft. 2002 óta van jelen a Magyarországi vending piacon.Italautomata szolgáltatásunk segítségével a felfrissülni vágyók minden idöben gyorsan juthatnak jó minőség és olcsó italokhoz. Cégünk munkatársai rendszeresen töltik az automatáinkat,ellenőrzik a termékek minőségét és különös figyelmet fordítanak a berendezések tisztaságára. Az Euromatic Hungary Kft.-nél a minőség a legfontosabb követelmény. Esztétikus gépeinkkel alkalmazkodunk a megrendelyük termékválaszték,méret, szín stb.iránt támasztott igényeihez. A berendezések érmékkel müködtethetük,munkahelyi védiital ellátás céljából zsetonnal is üzemelhetnek vagy külön kívánságra káryaleolvasóval is bevíthetők,amely igen kényelmessé teszi a munkáltató által a dolgozók részére biztosított védiitalokhoz való hozzájutást. Utóbbi szolgáltatás minden esetben jelentősen kedvezőbb a készpénzes piaci árakhoz képest. Cégünk Budapest és környékén több,mint 50 automatát üzemeltet. A gépeket jó minőség Európai Unióból származó alapanyagból készült,Magyarországon csomagolt, saját forgalmazású termékekkel töltjük. A különféle automaták bérlésére vagy megvásárlására is van lehetőség. A teljes körű szervízelés és töltőanyag ellátás biztosítja a hosszútávú minőségi üzemeltetés feltételeit.

Hirdetés
Fountain

Fountain

Már 1965-ben Minesotában (USA) megszületett az ötlet, hogy az akkor már magas minőségű granulált termékeket párosítani kellene egy optimálisan használható rendszerrel, amely gyors és kényelmes melegital fogyasztást tesz lehetővé. Ennek az ötletnek az eredménye lett a Fountain berendezések első generációja. Ekkor dolgozták ki a ma is használatos országos eladási rendszert. 1972-ben P.F. Lambert megkapta a licenszjogot Belgiumban. 1984-ig Lambert úr az összes Fountainnal kapcsolatos védelmi jogot bejegyeztette Európa valamennyi országába, Közel-Keletre és Afrikába. Azóta több mint 40 országban dolgoznak licensztulajdonosok, akik létrehozták a maguk országos hálózatát és Fountain középvezetőkön (dealereken) keresztül értékesítenek.

Frigo-Trade

Frigo-Trade

10 éves szakmai múlttal rendelkező cégünk magas szintű szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek! Cég, szolgáltatások: kávéautomata bérbeadás kávéautomata javítás kávéautomata alkatrész üdítőautomata bérbeadás üdítőautomata javítás üdítőautomata alkatrész instant kávé szemes kávé teapor hűtő söralapanyag italauto mata bérbeadás italautomata szerviz italautomata alkatrész háztartási gép javítás háztartási kisgép javítás háztartási nagygép javítás

Gallcaffe

Gallcaffe

Kezdetekben kizárólag, professzionális kávéfőző gép bérbeadására korlátozódott tevékenységi körünket az elmúlt évek során folyamatosan bővítettük.Ez azt jelenti, hogy mára már készek vagyunk partnereink számára átfogó, komplett szolgáltatást nyújtani a meleg- és hideg italautomatáktól kezdve, a víz- és szóda automatákon keresztül egészen a darabárut értékesítő snack automatákig. Tevékenységünket jelenleg, Komárom Esztergom Megye, Győr-Moson-Sopron megye és Budapest és vonzáskörzetében végezzük. A Galla-Caffe.-nél a minőség a legfőbb követelmény. Esztétikus gépeinkkel alkalmazkodunk a megrendelők termékválaszték,méret, stb.iránt támasztott igényeihez.

Horim Kft.

Horim Kft.

Társaságunk fő profilja a hideg és meleg védőital ellátás biztosítása irodák, közületek és különböző létszámú üzemek részére. A szolgáltatást a helyi igények figyelembevételével építjük ki és ha szükséges árusító automatával, vagy beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerekkel is kombináljuk. Az ellátást képesek vagyunk, akár korlátlan hozzáféréssel, akár egyszemélyi igényekre és juttatási szintekre is lebontani. Az ilyen jellegű működés természetbeni juttatásként is elszámolható partnereink számára és ezáltal, akár étkezési utalvánnyal is téríthető felénk.

Kávéfutár

Kávéfutár

A Kávéfutár Kft. 2002-ben alakult, italautomatákkal foglalkozó vállalkozás. Az ügyvezetés több éves gyakorlata szavatolja, hogy az Ön cége és alkalmazottai testreszabott, professzionális, rugalmas és emberközpontú szolgáltatást élvezhetnek.

Kivényi Kft.

Kivényi Kft.

Cégünk családi vállalkozásként 1992-ben kezdte meg működését. Tevékenységi körünk és az automaták kínálatának bővülésével, a piaci igényekhez igazodva vállalkozásunk dinamikusan fejlődött. A cég fő tevékenységi körébe tartozik a hideg-meleg ital, snack automaták üzemeltetése valamint a gépekhez szükséges töltőanyagok forgalmazása. Jelenleg Csongrád megye területén hivatalokban, vállalatoknál, gyárakban és iskolákban üzemeltetjük automatáinkat. Szolgáltatásainkat teljes körűen látjuk el, amely a gépek ingyenes kihelyezését, rendszeres tisztítását, karbantartását és az esetleges maximum 2 órán belüli (ünnepnapokon is) hibaelhárítást foglalja magába. Fő célunk a megrendelőink átlátható, gyors és pontos, megbízható kiszolgálása. Az ügyfeleinkkel fenntartott kapcsolatot magunkénak tekintjük, melyet hosszú távra alapozunk.

Mkprofit

Mkprofit

Egyre gyorsabban pörög, forog a Világ! Egy-egy pillantásért, s némi feltöltődésért, automatáink mellett egy kávé, egy üdítő, vagy egy csoki és szendvics kedvéért azonban mindig érdemes megállni! Néhány éve, amikor elindultunk, talán csak páran hitték, hogy fiatal csapatunk befuthat az ital- és ételautomaták akkor még fővárosi multicégek uralta piacon. Mi bíztunk magunkban, dinamizmusunkban, helyismeretünkben, tudtuk, hogy jót, gyorsan és szakszerűen adunk, és a siker nem is váratott magára. Automatáink ma már számtalan helyen, kis fodrászüzletektől kezdve oktatási intézményeken át a legnagyobb üzemcsarnokig, már számos dunántúli nagyvárosban, valamint vonzáskörzetükben üzemelnek. Fejlődésünk titka, hogy gyorsak, rugalmasak vagyunk, nem a problémákat, hanem a megoldásokat keressük, és célunk, hogy ez a jövőben is így legyen!

Ml Coffee

Ml Coffee

Cégünk kávé és italautomaták üzemeltetésével foglalkozó vállalkozás. Szolgáltatásainkat Székesfehérváron és környékén, magas szinvonalú gépekkel és töltöanyagokkal biztositjuk. Italautomatáink a jól ismert Zanussi cég kiváló minőségű termékei, melyekkel számos partnerünknél találkozhat. A kávéautomata ma már nem újdonság, hanem szükséges kiegészítője minden olyan helynek, ahol várakozni kell a vendégeknek. Tegye kellemessé a várakozás perceit partnereinek!

Tuti menü