Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Italautomata alkatrész képes leírás - Italautomata - forgalmazók, szervizek.tlap.hu
részletek »

Italautomata alkatrész - Italautomata - forgalmazók, szervizek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: italautomata.tlap.hu » Italautomata alkatrész
Keresés
Találatok száma - 4 db
Cashpoint

Cashpoint

Üdvözli Önt a Cashpoint Hungary Kft.! Érme- és, bankjegyelfogadók illetve egyéb elektronikus fizetőrendszerek és a hozzájuk kapcsolódó alkatrészek értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Cégünk a Crane Payment Solutions hivatalos magyarországi képviselete. Teljes körű Nri, Cashcode, Money Controls, Telequip szerviz és programozás

Expolygon

Expolygon

Kávéfőzőgépek, kávédarálók, kávéfőzőgép alkatrészek, vízlágyítók és barista kellékek Loxeal folyékony műszaki rögzítő anyagok Egyes termékeink megkapták több hazai és külföldi minőségvizsgáló intézet minősítését, viszonteladóink és fogyasztóink révén az ország számos pontján jelen vagyunk.

Italautomata Kft.

Italautomata Kft.

Cégünket, az Italautomata Kft.-t 1992-ben feleségemmel közösen alapítottuk, italautomaták felujítására szakosodva. Kezdetben németországi megrendelésre végeztünk teljes felújítást ital és átu automatákon. A magyarországi piac nyitásával a tevékenységi körünk is bővült, olyannyira, hogy 10 éve teljes kiszolgálással állunk az automatákat üzemeltető és forgalmazó cégek, magánszemélyek rendelkezésére.

Kávéautomata Alkatrészek

Kávéautomata Alkatrészek

Vendéglőjében, vagy otthonában a megszokott kávéautomata megadta magát, azaz elromlott egy alkatrész a készülékében. Nincs friss kávé, így elmegy a vendég és elillan a bevétel! Vagy egyszerűen mi sem tudjuk meginni a reggelei kávénkat. Nem mindennap gond! Az eszpresszó gép alkatrész beszerzése igen nehézkes feladat, hisz nem egy szokásos dologról van szó. Ne, aggódjon, hisz a problémájának vége!

Tuti menü